Tietoa meistä

Tervetuloa Sofia Putiikkiin, missä muoti ja yksilöllisyys kohtaavat jokaisessa pistossa ja saumassa. Verkkovaatekaupassamme hallitsee kokoelma, joka ylittää trendit ja kutsuu sinut tutustumaan maailmaan, jossa tyyli on ilmaus ainutlaatuisesta tarinastasi.

Perustajamme - Sofia: visionääri Helsingistä

Sofia Putiikin sydämessä on visionäärimme perustaja Sofia, kotoisin Helsingin keskustasta. Into huumaa muodista, joka on syvästi juurtunut henkilökohtaisiin kokemuksiin ja kulttuurivaikutteisiin, sai Sofian lähtemään matkalle luomaan brändiä, joka resonoi Suomen erilaisten yksilöiden tarinoiden kanssa.

Innoitettu monimuotoisuudesta, intohimoinen intohimo

Sofia Putiikki on enemmän kuin vaatekauppa; se on monimuotoisuuden juhla ja kanvas henkilökohtaiselle ilmaisulle. Kokoelmamme on huolellisesti valittu vastaamaan laajaa makujen ja tyylien kirjoa, jotta jokainen kappale kertoisi tarinan, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin se henkilö, joka sen päällään kantaa.

Laadukas käsityö, ajaton suunnittelu

Uskomme muodin taiteeseen ja hyvin valmistettujen vaatteiden pysyvään voimaan. Jokainen kappale kokoelmassamme heijastaa tarkkaa huomiota yksityiskohtiin, yhdistämällä laadukkaan käsityön ajattomaan suunnitteluun. Mukavasta vapaa-ajan vaatetuksesta statement-kappaleisiin, jotka herättävät huomiota, Sofia Putiikki on määränpääsi muodissa, joka kestää aikaa.

Sinun tyyli, sinun tarinasi - Liity Sofian yhteisöön

Sofia Putiikki ei ole vain brändi; se on yksilöiden yhteisö, joka on yhdistetty rakkaudella aitoon tyyliin ja halulla omaksua heidän tarinansa. Kutsumme sinut liittymään yhteisöömme, missä muoti on kieli, joka kertoo paljon siitä, kuka olet.

Asiakaslähtöinen lähestymistapa

Sofia Putiikissa tyytyväisyys on ensisijainen tavoitteemme. Pyrimme tarjoamaan saumattoman ostoskokemuksen aina siitä hetkestä lähtien, kun selaat verkkokauppamme valikoimaa siihen iloon saada ja käyttää huolella valittuja kappaleitasi.

Pysy yhteydessä

Kun jatkamme kehittymistämme ja tuomme sinulle uusimmat muodin uutuudet, voit pitää meihin yhteyttä sosiaalisen median kanavien ja uutiskirjeidemme kautta. Ole ensimmäisenä tietoinen uutuuksista, eksklusiivisista tarjouksista ja jännittävistä päivityksistä Sofian maailmasta.

Kiitos, että olet osa matkaamme. Tässä on sinun tyylin omaksuminen, tarinasi juhliminen ja jokaisen asukokonaisuuden tekeminen lausumaksi Sofian Putiikilla!

Kysymyksiä tai muita asioita varten voit aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: info@sofiaputiikki.com