USEIN KYSYTTYÄ

Mitä maksutapoja hyväksytte?
Hyväksymme AMEX, VISA, Maestro, Mastercard ja Klarna.

Tilaukseni tilauksen tila on "Täyttämättä". Mitä tämä tarkoittaa?
"Täyttämättä" tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että olemme vastaanottaneet tilauksesi onnistuneesti! Kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty, saat seurantanumeron ja tilauksesi tila muuttuu tilaksi "Täytetty".

Miten palautan tuotteen?
Tietenkin se on mahdollista, voit palauttaa tilauksesi 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.
Sinä asiakkaana olet vastuussa kaikista palautuskustannuksista, ja suosittelemme, että kaikki asiakkaat lähettävät palautukset postimaksulla, emme ota vastuuta kadonneista palautuspaketeista.
Huomautus - alusvaatteita, uimapukuja ja kauneustuotteita ei voi palauttaa hygieniasyistä.

Miksi alusvaatteita, naamareita, hygienia- ja kauneustuotteita ei voi palauttaa?
Alusvaatteet, naamarit ja kauneudenhoitotuotteet katsotaan hygieniatuotteiksi. Suhtaudumme hygieniaan ja yleiseen turvallisuuteen vakavasti, emmekä anna palauttaa alusvaatteita, naamareita, hygienia- ja kauneustuotteita kaikkien asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi. Emme ole tässä asiassa yksin, sillä muut alusvaatteiden, naamioiden, hygienia- ja kauneustuotteiden toimittajat eivät salli palautuksia samoista syistä.

Katetaanko palautusteni postikulut?
Kyllä, kaikki asiakkaat ovat vastuussa palautusten toimituskuluista. Suosittelemme, että lähetät palautuksesi siten, että voit seurata paketin kulkua, sillä emme voi olla vastuussa kadonneista palautuksista.

Mitä tapahtuu, jos saamani tuote(t) on viallinen, virheellinen, vahingoittunut tai puuttuu?
Ota meihin yhteyttä 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos olet saanut viallisia, virheellisiä, vahingoittuneita tai puuttuvia tavaroita. Jotta palautus sujuisi ongelmitta, ilmoita tilausnumerosi ja kuva, jossa ongelma näkyy, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme. Teemme parhaamme ratkaistaksemme tapauksesi mahdollisimman nopeasti.

Kuinka kauan palautusprosessi kestää ja milloin saan palautukseni?
Palautusten käsittely voi kestää jopa 5 arkipäivää siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet paketin. Sinun pitäisi saada vahvistussähköposti, kun palautuksesi on käsitelty.

Kaikki palautukset hyvitetään alkuperäiselle maksuvälineellesi. Jos maksoit luotto- tai pankkikortilla, palautus lähetetään kortin myöntäneelle pankille 5-7 arkipäivän kuluessa palautetun tuotteen tai peruutuspyynnön vastaanottamisesta.

Kuinka kauan kestää saada tilaukseni?
Toimitusaika on 4-7 työpäivää.

Lähetetäänkö tuotteeni samassa paketissa?
Logistisista syistä tuotteet lähetetään joskus erillisissä paketeissa. Pidä tämä mielessä, kun vastaanotat toimituksia. Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen info@sofiaputiikki.com.

Minun täytyy muuttaa jotain tilauksessani. Miten voin tehdä sen?
Jos haluat muuttaa tilauksesi kokoa tai väriä, ota meihin välittömästi yhteyttä. 24 tunnin kuluttua tai kun tilauksesi on käsitelty, emme voi enää tehdä muutoksia.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?
Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@sofiaputiikki.com. Takaamme vastauksen 24 tunnin kuluessa, ja autamme sinua mielellämme.